Warme hapjes


VLEES:

SPIEDINI DI POLLO:
Malse kruidige kipkebabs met romaatje en ui

KIP YAKITORI:
Kipspiesje met paprika, bosui, paddenstoel, soja en gember

POLLO A AL CERVEZA:
Kipkluifjes in bier met rozemarijn en tijm

POLLO ALLIOLI:
Kipvleugeltjes met knoflook, gember en sesam

KUZU SIS:
Gemarineerd lamsspiesje met aubergine, paprika en rode ui

ALBONDIGAS DE CARNE:
Gehaktballetjes met amandelen in tomaten-uiensaus

TAPASBURGER:
Mini hamburgertje met chorizo, tomaat, aiollio en rucola

SPIEDINO DI FILETTO DI MAIALE:
Spiesje van varkenshaas met pancetta en een saus van grove mosterd

SALTIMBOCCA:
Kalfsvlees met Parmaham en salie

SATÉ:
Gemarineerde kipspies met satésaus

TARTE FUNGHI:
Bladerdeegtaartje met paddenstoelen, spek, geitenkaas en kruiden

CHAMPINONES:
Spiesje van gemarineerde champignon, katenspek en rozemarijn

VIS:

LOCOROTONDO:
Tramezzini brood met garnalen, knoflook en rode peper opgerold en afgebakken in de oven

POMODORINI:
Tomatenbladerdeegtaartjes met ansjovis

SPIEDO PESCADO:
Visspiesje van witvis, gamba, pancetta en focaccia met rozemarijn en knoflook

TUNA:
Taartje van tonijn met rode peper en kaas

PINCHOS DE GAMBAS:
Garnalenspiesje met knoflook, rode peper, limoen en koriander

PESCADO BRUSCHETTA:
Tilapia filet uit de oven met een bruschetta van tomaat, paprika, peterselie en koriander

VEGETARISCH:,

LASAGNE:
Groenten lasagne met mozzarella en parmezaanse kaas

CHAMPINONES SALTEADOS:
Pittig gemarineerde champignons

BÖREK:
Turks pasteitje met spinazie, feta en walnoten

BOREK:
Filodeeg hapje van feta, manchego en ricotta met truffel

FRITATTA DI SPINACI:
Spinazietaartje met geitenkaas, zontomaatjes, champignons en Mediterrane kruiden

ROTOLI DI VERDURE:
Italiaans aubergine – courgetterolletje met tomaat, mozzarella en basilicum

FUNGHI RIPIENI:
Gevulde grotchampignon kruidenroomkaas en geraspte pecorino

FUNGHI RIPIENI VEGETARIANI:
Grot Champignon gevuld met kruidenkaas, tomaat, bosui en pijnboompitjes

TARTE FUNGHI:
Bladerdeegtaartje met paddenstoelen, geitenkaas en kruiden

ROTOLI DI PASTA CON RICOTTA SPINACI:
Pastarolletje gevuld met spinazie, kastanjechampignon en ricotta

POMODORINI SFOGLIA SPUNTINO:
Tomatenbladerdeegtaartjes met basilicum en pesto

PATTY FARCITO CON FORMAGGIO:
Pasteitje gevuld met feta en pecorino

PATATE NOVELLE:
Krielaardappeltjes uit de oven met rozemarijn en knoflook

PATATAS ALLIOLIO:
Knoflookaardappeltjes met zeezout, Italiaanse kruiden en knoflookmayonaise

TORTILLA, QUICHE EN FRITATTA:
Verschillende soorten Mediterrane hartige vegetarische taarten

Binnenpret Catering Apeldoorn