Vegetarisch hapjesbuffet
Warm:
LASAGNE:
Groenten lasagne met mozzarella en parmezaanse kaas
PARMIGIANA DI MELANZANA:
Gegrild courgette-auberginerolletje gevuld met, groenten, basilicum, pijnboompitjes en parmezaanse kaas.
SPIEDINO DI FUNGHI:
Gemarineerde champignon spies met roma-tomaatjes en rozemarijn
Koud:
PITA VERDURE:
Mini pita broodje belegd met geroosterde Italiaanse groenten en aiollio.
FINOCCHIO:
Glaasje met gemarineerde venkel, frisse citrus-dressing, boerengeitenkaas, veldsla, gedecoreerd met bloemen.
CAPRESE:
Buffelmozzarella, tomaat en basilicum
BERENGENA:
Bulgur met geroosterde aubergine, walnoten, paprika-tapenade, yoghurt en munt
CARPACCIO :
Carpaccio van rode biet met geitenkaas, rucola en balsamicodressing
Vooraf een keuze te maken uit 1 van de onderstaande salades:
A. ENSALADA RUCOLA:
Rucolasla met gedroogde zontomaatjes, pijnboompitjes, Parmezaan en balsilicumpesto
B. INSALATE DIGORGONZOLA E PASTINACHE:
Frisée salade met peer, gorgonzola en gekarameliseerde pastinaak
Zuurdesem stokbrood met verse pesto