Koude hapjes


VLEES:

FUSION ROLL POLLO:
Deegtortilla gevuld met kip, guacamole, tomatensalsa en geraspte kaas

Of

Deegtortilla gevuld met kip, zontomaat, bosuitjes en korianderpest

FUSION ROLL PARMA:
Deegtortilla gevuld met Parmaham, zontomaat en basilicum/ricotta pesto

CANARD FUME:
Gerookte eendenborst met sherrypruim en cranberrysaus of met truffelmayonaise

Of  

Glaasje gerookte eendenborst met paddenstoelen, pijnboom en een romige geitenkaas-truffel crème

CANARD:
Rilette van eend met cranberrycompote en gestoofde appeltjes

PATÉ:
Paté met bosbessen-kaneel compote en vijgennotenbrood

PROSCIUTTO DI PARMA:
Glaasje met Parmaham en bospaddenstoelen met truffel crème, zachte geitenkaas, rucola en pijnboompitjes

CARPACCIO:
Huisgemaakte rundvleescarpaccio met zontomaat, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en oregano crème of basilicumpesto

TOSTADAS SERRANO:
Spaanse ham op toast met tomaat, rode ui, zwarte olijf en frambozenvinaigrette

BRUSCHETTA DI PARMA:
Toast met Italiaanse ham, zachte geitenkaas, mango, honing en pijnboompitjes

PAN TAPAS DE CERDO:
Tapasbroodje met gegrilde groenten, chorizo, rauwe ham, mozzarella en gegrilde paprika-tapenade

MELONE POSCIUTTO E FORMAGGIO:
Glaasje meloen met rauwe ham, feta en munt

TORTILLAS:
Spaanse aardappeltaartje met chorizo, courgette, ui en paprika.

FRITATTA:
Taartje van ei met chorizo, kruiden en geroosterd ui

CROISSANTJE PICADO:
Pittig kipcroissantje met curry en gember

FETA PANCETA:
Dadel gevuld met fetakaas en honing omwikkeld met spek

ENDIBIAS AL QUESO:
Witlofblaadjes gevuld met blauwkaas, walnoten, spekjes en appel

VITELLO TONNATO:
Kalfsfricandeau met een saus van tonijn, ansjovis en kappertjes op een gegrild plakje ciabatta

 

VIS:

SGOMBRO AVVOLGE:
Wrap met makreelrillettes, appel en kapperappeltje

BLINI PESCADO:
Blini met makreelrillettes, gekonfijte sinaasappel en kapperappeltje

PATATAS SALMON:
Aardappeltje gevuld met gerookte zalmmousse met kruiden en zure room

BLINI CON SALMON:
Blini met zalmmousse en limoen tahoo-cress

SALMONE:
Gegrilde zalm met mango, taugé, koriander en Oosterse soja-sesam dressing

SALMON:
Bonbon van gerookte zalm gevuld met zalmmousse

TORTILLAS:
Spaanse aardappeltaartje met gerookte zalm en roomkaas afgemaakt met limoen-cress

ROULEAU DE SAUMON:
Flensje met gerookte zalm, roomkaas, gember en bieslook

SUSHI:
Japans rijsthapje gevuld met 1x vis en 1x groenten geserveerd met wasabi, ingelegde gember, soja en wakame salade

OSTRAS PICANTES:
Oesters met limoensap of Bloody Mary

PAN TAPAS DE PESCADO:
Tapasbroodje met gegrilde groene asperges, gerookte zalm, limoenroom en zwarte peper

PITA DI PESCE:
Mini pitabroodje met gerookte forel of gerookte zalm met mierikswortel-limoenroom

CROSTINI GAMBERI:
Italiaanse toast met chiligarnalen, witlof en citroen

GAMBERI:
Glaasje gevuld met gemarineerde chiligarnalen, mango, paprika, lente-ui en limoen-dilleroom

BRUSCHETTA GRANCHIO:
Italiaanse toast met krab, chili en avocado

VEGETARISCH:

ENDIBIAS AL QUESO:
Witlof met walnoot, peer en blauwkaasdressing

TOMATES DE BRUCHETTA:
Ciabatta met tomaat, knoflook en basilicum

CUCCHIAIO CON VERDURE E FORMAGGIO:
Gegrilde Italiaanse groenten met gorgonzola en rucola

BARBABIETOLA:
Glaasje met bietenpuree, roodlof en truffelchips

BERENGENA:
Gegrilde aubergine met geitenkaas en pijnboompitjes

HUMMUS DI ZUCCA:
Glaasje met een hummus van pompoen en wortel met gegrilde pompoen.

MANCHEGO TOSTADAS:
Spaanse schapenkaas op knoflooktoast met zontomaat of ansjovis

TOSTADAS DE MOZZARELLA:
Toast met buffelmozzarella, zontomaatje, basilicum en pesto

TOSTADAS ITALIENE:
Toast met gegrilde courgette, gedroogde zontomaatjes en gorgonzola

DATA RIPIENA:
Dadel gevuld met een walnotenroomkaas

PANE DI FICHI:
Notenvijgenbrood met gorgonzola en chutney

PITA VERDURE:
Mini pitabroodje met geroosterde Italiaanse groenten, geitenkaas, venkelzaad en een basilicum-ricotta pesto

PEPPERDEWS:
Zoet pepertje gevuld met kaas en geroosterde amandel

FUSION ROLLS:
Wrap gevuld met bietjes, blauwkaas, walnoten en rucola

TROTTOLE:
Spiesje van trottole pasta, buffelmozzarella, zontomaat en olijf besprenkeld met rucola/basilicumolie

MELONE E FORMAGGIO:
Glaasje met watermeloen, feta en verse munt

MINI SANDWICHES:
Zachte geitenkaas, noten, lente-ui, friséesla en een romige honing mosterd dressing

CROSTINI CON FUNGHI:
Italiaans toast met gebakken champignons, rucola en pesto

FINOCCHIO:
Glaasje gemarineerde venkel met veldsla, frisse citrus-dressing, boerengeitenkaas, gedecoreerd met bloemen.

TORTILLAS:
Spaanse aardappeltaart met en verschillende groenten

FRITATTA:
Taartje van ei met groenten en geroosterd ui

BOCCONINI PINCHOS: |
Minimozzarella met kerstomaat, basilicum en een olijf-balsamico olie

PATATA AL TARTUFO:
Torentje van truffelaardappel met zure room, gekaramelliseerde rode ui, knoflook en paarse viool

CAPRESE:
Glaasje mozzarella, basilicum met een espuma van tomaat

LITTLE GEM:
Sla blaadje gevuld met peer, gekaramelliseerde pastinaak, noten en blauwkaasdressing

BERENGENA:
Bulgur met geroosterde aubergine, walnoten, paprika-tapenade, yoghurt en munt

VERDURE:
Gegrilde Italiaanse groenten met een tapenade van zontomaatjes en noten

FETA PANCETA:
Dadel gevuld met fetakaas en honing

Binnenpret Catering Apeldoorn